Kaspersky Safe Kidsin alkuasennus

Laajenna kaikki | Pienennä kaikki

Kun asennus on päättynyt, Kaspersky Safe Kidsin asennuksen tuki opastaa sinut Kaspersky Safe Kidsin asennusprosessin läpi.

Suoritat asennuksen aikana seuraavat toiminnot:

1. Yhdistä My Kasperskyyn My Kaspersky -tililläsi tai rekisteröidy My Kasperskyyn, jos sinulla ei ole tiliä.

Lapsen laite yhdistetään tähän My Kaspersky -tiliin. Jos haluat käyttää toista My Kaspersky -tiliä valvoaksesi lapsen laitetta, sinun pitää ensin poistaa lapsen laite nykyiseltä My Kaspersky -tililtä.

2. Valitse Windows-tilit, joita haluat valvoa, ja nimeä ne lapsille.
  3. Suojaa Windows-tilit salasanalla.

Tämän jälkeen Kaspersky Safe Kids -asennus on valmis ja sovellus on jo käynnissä.

Kaspersky Safe Kidsin asetuksia käytetään valittuihin tileihin kunkin lapsen iän perusteella. Voit tarkastella ja muuttaa Kaspersky Safe Kidsin asetuksia My Kasperskyssa olevassa Lapset-osiossa tai vanhemman mobiililaitteelle (joka käyttää Androidia tai iOS:ää) asennetussa Kaspersky Safe Kidsissä.

Muodosta yhteys My Kasperskyyn

Jos olet aiemmin kirjautunut Kaspersky-sovelluksiin Googlella, Applella tai Facebookilla

Jos et ole saanut turvakoodia sisältävää tekstiviestiä

Kaksivaiheinen varmistus ei välttämättä ole käytettävissä alueellasi. Lisätietoja löydät My Kasperskyn ohjeesta.

Rekisteröidy My Kasperskyyn Kaspersky Safe Kidsistä

Valitse Windows-tilit ja nimeä ne lapsille

Suojaa Windows-tili salasanalla